Home

Het concept

Het concept

Wat we doen

Het begint allemaal met passie

Welkom bij de Secret Ping Pong Bar van Den Haag, de perfecte bestemming om tafeltennis te spelen. Huur onze geheime kamer en laat je vaardigheden zien aan de tafeltennistafel of bekijk privé een wedstrijd op ons grote scherm. Speel je eigen muziek vanaf een iPad of huur onze DJ gear.

Bij ons staat plezier in het spel centraal, terwijl we ook een competitieve sfeer bieden voor degenen die hun vaardigheden willen aanscherpen. Onze ruimte is ontworpen om een inspirerende omgeving te creëren waar spelers van alle leeftijden en niveaus kunnen genieten van het spel.

Heb je trek gekregen? Geen zorgen. Naast pingpongballen serveren we ook bier, cocktails en borrelhapjes. De perfecte uitje voor een team van 2-10 personen voor een leuke avond.

Bezoek ons vandaag nog en ervaar de dynamiek en passie van tafeltennissen in een vriendelijke en uitnodigende sfeer. Onze ruimte staat garant voor een unieke ervaring waar je niet alleen je liefde voor pingpong kunt delen, maar ook onvergetelijke herinneringen kunt creëren.

Tafeltennis

Play your own music

Wedstrijd bekijken

Eigen bar

Onze locatie

De geheime tafeltennis locatie is gevestigd in Amaze VR, de Virtual Reality Experience Center op de Torenstraat.
Adres: Torenstraat 140, 2513 BW Den Haag.

Graag inchecken aan de bar van Amaze VR.

Prijzen

Tafeltennissen per uurPrijzen per uurPrijzen per 2 uur *
2 personen18 EUR36 EUR
3 personen27 EUR54 EUR
4 personen36 Eur72 EUR
5 – 8 personen45 EUR90 EUR

*Boek 2 uur tafeltennissen, en de eerste ronde drankjes is gratis! (Geldig voor bier van de tap en frisdranken. )